DON PIZZA CAPPELLE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 757 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Don Pizza Cappelle. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 13:59 Hele lekkere verse pizzas don pizza is mijn goto pizza plek.
10 jun 2024 om 16:51 10 jaar geleden bij deze “don” pizza besteld viel toen al tegen, bij gebrek aan beter weer besteld (niks was meer open). 2x baggervette pizza gehad smaakte nergens naar. Nu weet ik in ieder geval dat ik voortaan een ei kan bakken.
6 jun 2024 om 15:21 Nvt
1 jun 2024 om 14:01 Eten was heerlijk! Alleen had ik een nietje gevonden in de pizza.
1 jun 2024 om 12:11 Super lekkere pizzas! Bestel hier altijd. Bestelde altijd de kip ceasar en deze keer had ik de pizza pancetta. Nou heb een nieuwe pizza want hij was heeeerlijk.
26 mei 2024 om 14:49 Lekker pizza
26 mei 2024 om 13:57 De pizza's zijn altijd heel lekker, snelle bezorging!
25 mei 2024 om 12:49 Goed
25 mei 2024 om 5:35 Lekker warm en goeie smaak
20 mei 2024 om 20:43 Verkeerde pizza gehad, ok dat kan gebeuren het is een drukke dag dus dat kan een keer. Kwaliteit van het eten is echt naar beneden. Lasagna smaakt nergens naar, uit de supermarkt heeft nog meer smaak dan dit. Erg veel zout op het eten.
19 mei 2024 om 11:21 Bestel regelmatig en ben nog nooit teleurgesteld. Goede pizza's en snelle bezorging.
10 mei 2024 om 10:09 Jammer van de salade. Er zat meer sla in dan kip ook was de kip niet goed klaargemaakt. Niet voor herhaling vatbaar